Confidențialitate

Site-ul Spy-Gadget (spy-gadget.ro) este operat de societatea Piti&Asociatii SRL cu sediul In oradea str.Constantin Noica nr.5,cod fiscal RO26866907.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Piti&Asociatii SRL.

Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

Piti&Asociatii SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile,livrarii sau anuntarea promotiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon.

Informatiile referitoare la cartile de credit intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Piti&Asociatii SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Piti&Asociatii SRL

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@spy-gadget.ro.