Termeni și condiții

DISCLAIMER

ATENTIE!!! Spy-Gadget.ro nu isi asuma, in nici un caz, responsabilitatea pentru scopurile in care sunt folosite pe viitor produsele achizitionate de catre clienti si NU INCURAJEAZA folosirea lor in scopuri ce pot aduce atingere drepturilor morale si legale ale individului.

PRETURI

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA

LIVRARE

Comenzile de minim 799 RON au livrare gratuita.

Costul de livrare la comenzile sub 799 RON este de 20 RON in limita a 5 Kg.

Livrearea gratuita si livrarea la costul standard de 20 lei este disponibila in localitatile din ruta directa a serviciului de curierat.In localitatile aflate in afara rutei directe se percep taxe suplimentare.

Livrarea este efectuata prin Fan Curier/Cargus/Sameday.

TERMENUL DE LIVRARE

Termenul estimativ de livrare poate varia între 2 și 15 zile lucrătoare, în funcție de adresa de trimitere a coletului și disponibilitatea produselor pe stoc.

PLATA

Plata produselor se face prin ramburs, la ridicarea coletului.

GARANTIA

Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis de producator / importator si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.

DOA-daca produsul este primit defect in momentul achizitiei firma noastra va suporta cheltuielile de transport,constatarea defectiuni trebuie facuta in decursul a trei zile de la primirea coletului,conform legi 449/2003,296/2004 si O.G.21/92

Garantia produselor se solutioneaza la sediul Spy Gadget situat in Oradea judetul Bihor str.Constantin Noica nr.5.

Produsele defecte se trimit prin Fan Courier/Cargus/Sameday la sediul nostru pentru solutionarea garantiei.Taxele tur/retur sunt suportate de societatea noastra.

Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a receptionat produsul in unitatea de service pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator

Cumparatorul are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatului de garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de email contact@spy-gadget.ro.Sesizarile ulterioare nu va fi luata in considerare.

Solutionarea garantiei se face prin depanare sau schimbarea produsului,in termen de 15 zile clendaristice de la receptionare.

Pentru garantie,produsul trebuie returnat cu toate accesoriile originale si insotit de copie a certificatului de garantie.

In cazul unei reclamatii nefondate,clientul va suporta taxele de transport.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. ,acestea se pot returna in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate,in termen de 14 zile de la primire,fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Clientul trebuie sa completeze formularul de retur, care poate fi descarcat aici-.cerere_retur_produs-1

Costurile pentru returnarea produsului revin în intregime clientului. Recomandăm returnarea produsului prin curierul cu care sa efectuat livrarea (Fan Curier/Cargus/Sameday), colet standard (fără ramburs).

Returnarea contravalorii produsului se face în maxim 14 zile calendaristice prin mandat poștal sau virament bancar.

Costurile pentru expedierea initiala a produsului sunt servicii efectuate de o firma terta (curierul),costuri care nu fac obiectul returului „Consumatorul nu poate denunţa unilateral… contracte de furnizare de servicii a căror execuţie a început”

În cazul în care clientul a beneficiat de oferta de livrare gratuită la primirea produsului, costul livrării standard va fi adăugat cheltuielilor de returnare în cazul în care clientul dorește renunțarea la cumpărare.

Societatea noastra va returna costul pentru expedierea produsului doar in cazul in care produsul se returneaza din cauza unui defect de fabricatie/neconformitate cu specificatiile afisate.

În cazul produselor cu sigil rupt sau părti din ambalaj lipsă se poate percepe o taxă cuprinsă între 5-40% din valoarea produsului.

DEPTUL DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.spy-gadget.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARCACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de  SC Piti&Asociatii SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate, informarea clientilor privind situatia conturilor lor de pe site-urile detinute de  SC Piti&Asociatii SRL, informarea clientilor privind starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor,

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, fiind necesare pentru facturarea produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate personalului care se ocupa de site-urile detinute de SC Piti&Asociatii SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la la adresa de e-mail dataprotection@spy-gadget.ro