Spy Gadget

 • Cosul tau este gol!  • DISCLAIMER

  ATENTIE!!! Spy-Gadget.ro nu isi asuma, in nici un caz, responsabilitatea pentru scopurile in care

  sunt folosite pe viitor produsele achizitionate de catre clienti si NU INCURAJEAZA folosirea lor in scopuri ce pot aduce atingere drepturilor morale si legale ale individului.


  • PRETURI

  Preturile afisate pe site includ TVA


  • LIVRARE

  Comenzile de minim 299 RON au livrare gratuita.

  Costul de livrare la comenzile sub 299 ron este de 18 RON in limita a 5 Kg.

   

  Livrearea gratuita si livrarea la costul standard de 18 lei este disponibila in localitatile din ruta directa a serviciului de curierat.In localitatile aflate in afara rutei directe se percep taxe suplimentare.

  Livrarea este efectuata prin Fan Curier.

   

  TERMENUL DE LIVRARE

  La produsele aflate pe stoc termenul mediu de livrare este 24 ore, dar exista cazuri in care termenul poate ajunge la 48 ore pentru localitatile mai putin accesibile.

  Livrarea se face in orice parte a tari, exceptie facand localitatile care sunt in afara rutei de livrare, in acest caz coletul va fi expediat in cea mai apropiata localitate din ruta curierului sau se pot alege alte modalitati de livrare.


  PLATA

  Plata produselor se face prin ramburs, la ridicarea coletului.


  GARANTIA

  Garantia produselor comercializate este de 12-24 luni.

   

  DOA-daca produsul este primit defect in momentul achizitiei firma noastra va suporta cheltuielile de transport,constatarea defectiuni trebuie facuta in decursul a trei zile de la primirea coletului,conform legi 449/2003,296/2004 si O.G.21/92

   

  Garantia produselor se solutioneaza la sediul Spy Gadget situat in Oradea judetul Bihor str.Constantin Noica nr.5.

   

  Produsele defecte se trimit prin Fan Courier la sediul nostru pentru solutionarea garantiei.Taxele tur/retur sunt suportate de societatea noastra.

   

  Cumparatorul are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatului de garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

   

  Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de email contact@spy-gadget.ro.Sesizarile ulterioare nu va fi luata in considerare.

   

  Solutionarea garantiei se face prin depanare sau schimbarea produsului,in termen de 15 zile clendaristice de la receptionare.

   

  Pentru garantie,produsul trebuie returnat cu toate accesoriile originale si insotit de copie a certificatului de garantie.


  In cazul unei reclamatii nefondate,clientul va suporta taxele de transport.

   


  RETURNAREA PRODUSELOR

  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. ,acestea se pot returna in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate,in termen de 14 zile de la primire,fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

   

  Clientul trebuie sa completeze formularul de retur, care poate fi descarcat aici.

  Costurile pentru returnarea produsului revin in intregime clientului. Recomandam returnarea produsului prin curierul cu care sa efectuat livrarea (Fan Curier),colet standard(fara ramburs).

   

  Returnarea contravalori se face in maxim 15 zile calendaristice prin mandat postal sau virament bancar.

   

  In cazul in care clientul a beneficiat de livrare gratuita la primirea produsului,costul livrarii va fi adaugat cheltuielilor de returnare in cazul in care clientul doreste renuntarea la cumparare.

   

  In cazul produselor cu sigil rupt sau parti din ambalaj lipsa se poate percepe o taxa cuprinsa intre 5 si 40 % din valoarea produsului.